Medigros zavod za zdravstvene storitve

p.e. Medigros Grosuplje

Binki d.o.o.
zdravstvene storitve in prevozi
Kolodvorska 2
1290 Grosuplje

Naše reference v letu 2012 ,2013

Dežurstva medicinskih ekip na športnih, kulturnih in zabavnih prireditvah


Z našimi ekipami smo v letu minulih letih zagotovili medicinsko oskrbo na več kot 100 različnih prireditvah. Nekaj najbolj odmevnih športnih in zabavnih prireditev v letu 2012 in 2013, HDD Olimpija Liga Ebel, Konjeniški klub Komenda,Kolesarsko društvo Rog,Nočni teki po Sloveniji, Argonavtski dnevi Vrhnika, Osilnica Skate board festival in še mnogo drugih kjer smo zagotovili zdravstveno oskrbo.

Z nami so bili tudi drugi organizatorji Konjeniških, nogometnih, avtomobilskih ,kolesarskih ,tekaških in še vrsto drugih športnih panog po celi Sloveniji. 


Prav tako smo v sezoni 2012/2013 in 2013/2014 z našimi ekipami skrbimo za zdravstveno oskrbo igralcev in gledalcev na vseh domačih hokejskih tekmah lige Ebel, tako v dvorani Tivoli,  januarja. 2013  tudi na spektaklu na Plečnikovem stadionu v sodelovanjem z HDD Olimpijo.


Zagotovili smo varen in zdrav prehod Ljubljančanov v Novo Leto 2012,  2013 in 2014, na prednovoletnih prireditvah v središču Ljubljane in na Silvestrovanju na vseh lokacijah v Ljubljani ( preko 50.000  obiskovalcev )


Na koncertih in ostalih zabavnih prireditvah smo v minulih letih tako prisotni z različnimi organizatorji na celotnem širšem območju Ljubljane in ostalih večjih krajih po Sloveniji


Prepričajte se tudi vi, pokličite nas in za vas bomo na vaši prireditvi storili natančno to kar od nas pričakujete in poskrbeli za vse kateri bodo naše pomoči potrebni.